Nieuwe producten
Rouwboeket Bestellen

Wij worden door u beoordeeld met een:

Rouwboeket Bestellen? Dat doet u via Amsterdamflowers.nl!

Rouwbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en een gebaar van steun aan de nabestaanden. Het is belangrijk dat rouwbloemen passen bij de overledene en de sfeer van de uitvaart. Daarom vindt u bij Amsterdamflowers.nl een uitgebreid assortimen aan rouwboeketten in verschillende stijlen en formaten. Bloemen bij een uitvaart zijn zeer persoonlijk. De één kiest voor ingetogen en rustige kleuren, een ander wil graag kleurrijke bloemen en weer een ander wil vooral véél bloemen. Daarom bieden we ruime keuze: rouwboeketten, rouwkransen, biedermeiers, rouwharten, grote rouwarrangementen en volledige kistbedekking. In elke stijl en kleur bieden we een passend rouwboeket.

 • Rouwbloemen voor elk budget

  Ook met een beperkt budget wilt u op eigen wijze afscheid kunnen nemen. We hebben rouwboeketten voor elk budget. U bestelt al een stijlvol rouwboeket vanaf €45,-. Een sympathieboeket, om uw steun aan de nabestaanden te betuigen, is er al vanaf €35,-. Zo maken we rouwboeketten voor iedereen toegankelijk.

 • Snelle en zorgvuldige levering van uw rouwbloemen

  We bezorgen de rouwbloemen op elke gewenste locatie. Bij u thuis maar desgewenst ook bij een uitvaartcentrum, kerk of crematorium. U hoeft het rouwboeket dus niet zelf ergens op te halen. Onze chauffeurs gaan zeer zorgvuldig om met uw bestelling. We zorgen dat de bloemen in topconditie arriveren. Bestellingen vóór 9:00 ‘s ochtends kunnen wij nog voor 13:00 leveren. Bestellingen tussen 9:00 en 14:00 worden eveneens dezelfde dag nog bezorgd. Bestelt u na 14:00? Dan bezorgen wij uw bloemen de eerstvolgende leverdag. Let op: we bezorgen niet op zondag en sommige feestdagen. Op de afrekenpagina ziet u wanneer uw rouwboeket bezorgd zal worden.

 • Rouwboeket met lint of rouwkaart

  Bij al onze rouwboeketten kunt u een lint naar keuze selecteren. We hebben linten in 7 verschillende kleuren. Op het rouwlint passen twee keer 50 tekens, aan de linkerzijde en aan de rechterzijde. U vult dit als volgt in: Tekst links - Tekst rechts Wilt u één van beide zijden leeg laten, vul het dan als volgt in: Tekst links - Of: - Tekst rechts Naast een rouwlint kunt u ook een rouwkaart bij uw bestelling selecteren. Wij selecteren een passende rouwkaart bij uw boeket met daarop de gewenste tekst.

 • Handgebonden rouwboeketten

  Onze rouwboeketten worden altijd met de hand gebonden en geschikt. Onze ervaren bloemisten kiezen zorgvuldig de bloemen die op hun mooist zijn op het moment van levering. Omdat we onze bloemen dagelijks vers inkopen op de bloemenveiling kunnen we de versheid van onze bloemen garanderen. De bloemisten besteden veel aandacht en zorg aan ieder rouwboeket. We begrijpen hoe dierbaar en belangrijk deze bloemen voor u zijn.

 • Verschillende stijlen en bindvormen van rouwboeketten

  Zoals gezegd hebben we rouwbloemen in verschillende bindvormen. We leggen u graag het verschil tussen deze vormen uit.

  Een rouwboeket is een mooi boeket, meestal liggend. Deze legt u bijvoorbeeld op een tafel of op de kist. Er zijn ook rouwboeketten in vaas. Onze rouwboeketten zijn beschikbaar in drie formaten: normaal, groot en extra groot.

  Een rouwkrans is een voorgevormd boeket in de vorm van een krans. Deze kunt u liggend of (schuin) hangend gebruiken. Op de pagina voor rouwkransen vindt u ook een rouwboeket in de vorm van een ster en de vorm van een vlinder.

  Een biedermeier is een rond, bolvormig bloemstuk. Biedermeiers zijn mooi vol met bloemen en zijn beschikbaar in allerlei kleuren en stijlen. U kunt bij biedermeiers kiezen uit twee formaten: normaal of groot.

  Een rouwhart is een rouwboeket gebonden in de vorm van een hart. Dit hart kan zowel dicht zijn als met het midden vrijgelaten. Het hart symboliseert de liefde.

  Een rouwarrangement is een groot, voorgevormd rouwboeket. Het is gebonden in de vorm van een druppel of ovaal. De rouwarrangementen zijn er in vele soorten, zowel met enkele bloemsoorten als in een gemengd boeket.

  Kistbedekking is een groot bloemstuk wat op de kist wordt gelegd om deze te bedekken. Hiervan hebben we een witte variant, met witte rozen, en een gekleurde variant.

 • Hoe kiest u passende rouwbloemen?

  De keuze voor een rouwboeket kan lastig zijn. Wat past bij de overledene? Kiest u voor felle kleuren of toch liever een subtiel kleurenpalet? Welke stijl sluit aan bij de invulling van de uitvaart? Die vragen kan u alleen zelf beantwoorden. Wel geven we u graag wat suggesties om over na te denken. Wellicht helpt het u bij de keuze. Een ingetogen bloemwerk in rustige kleuren past bij een ingetogen karakter. Iemand die niet graag in het middelpunt stond, die liever in stilte genoot dan het uitbundig te vieren. Zachte pasteltinten of puur wit sluiten hier mooi bij aan. Voor echte levensgenieters is een overdadig en kleurrijk rouwstuk misschien passender. De bloemen weerspiegelen het enthousiasme en de vreugde waarmee zij in het leven stonden. Bij natuurliefhebbers past een rouwboeket van mooie gemengde bloemen met een losse, natuurlijke bloemschikking. Niet te strak en klassiek, maar bijna zoals je het in de natuur zou zien. Een stijlvol klassiek rouwstuk past goed bij iemand die hield van sfeer en romantiek. Mooie rozen of orchideeën geven een elegante sfeer en doen daarmee herinneren aan de overledene.

 • Heeft u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten.

  U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor vragen of bij speciale wensen. We helpen u graag.