Rouwkransen

Rouwkrans

Soms zeggen bloemen meer dan woorden. Zeker wanneer u met een rouwkrans een dierbare of belangrijke gebeurtenis herdenkt. Een stijlvolle rouwkrans is dan het perfecte eerbetoon en laatste groet. Daarom is het belangrijk dat uw bloemist de juiste snaar weet te raken, met een gepaste krans in een persoonlijke en eigen stijl. Met een rouwkrans van Amsterdam Flowers weet u zeker dat u de juiste toon zet. Want wij hebben ruim 40 jaar succesvolle jaren van bloemschikken achter de rug. Dit succes is te danken aan onze creatieve medewerkers en gestroomlijnde bedrijfsvoering. En dat ziet u terug in elke rouwproduct en ieder ander bloemproduct. Kijk daarom naar de foto’s op onze website voor voorbeelden van onze bloem producten.

Meer dan een prachtige rouwkrans

Als u een rouwkrans koopt bij ons bedrijf, heeft u niet slechts een mooi bloemenversiersel, maar een gestileerde creatie van een professional. Want onze medewerkers hebben allen een groot gevoel voor stijl, zodat u verzekerd bent van een krans die niet afleidt, maar een gevoel van klasse en respect brengt aan de rouwdienst. Daarnaast gebruiken wij alleen verse bloemen voor onze producten om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Waarom bij ons een rouwkrans bestellen?

Amsterdam Flowers is een toonaangevend bedrijf op het gebied van bloemen. Dit is onder meer te danken dan de hoge kwaliteit van onze producten. Ook onze grote betrouwbaarheid, stiptheid en foutloze levering dragen hiertoe bij. Bovendien is onze website zeer gebruiksvriendelijk en veilig. Niet voor niets zijn wij trots bezitter van het prestigieuze thuiswinkel waarborg keurmerk. Dit onafhankelijke keurmerk garandeert dat u met ons veilig zaken kan doet via het internet (of natuurlijk in onze winkel). U kunt dus met een gerust hart bij ons bestellen.

Ons assortiment

Uiteraard wilt u een krans in eigen stijl. Dit regelt u bij ons in een oogwenk. U hoeft alleen maar naar onze webshop te gaan. Hier kunt u per gelegenheid, categorie en prijsklasse gemakkelijk de juiste rouwkrans vinden. Wij hebben een zeer ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Ook bent u zeer welkom om ons advies te vragen over welke krans het meest geschikt voor uw gelegenheid is.