Klachten Procedure

Heeft u opmerkingen of klachten over de kwaliteit of service van amsterdamflowers.nl?

Dan vernemen wij dat graag. Alleen wanneer wij op de hoogte zijn van uw opmerkingen of klachten, kunnen wij er alles aan doen om u te helpen en de klacht tot volle tevredenheid op te lossen. Iedereen kent het gezegde: waar mensen werken worden fouten gemaakt. Ook bij ons kan dat wel eens voorkomen. Maar als dat gebeurt, willen wij dat zo snel en correct mogelijk herstellen.

Gaat uw klacht over de kwaliteit van een levering?

Dan is het extra belangrijk dat u dit zo spoedig mogelijk bij ons bekend maakt. Bloemen zijn immers een versproduct. Daarom ontvangen wij uw opmerking of klacht graag direct bij constatering, wij verzoeken u vriendelijk dat binnen 5 dagen na levering te doen. Om tot een spoedige en soepele oplossing te komen helpt u ons erg om een foto van het geleverde boeket te sturen. Wij nemen vervolgens contact op met de bloemist en zullen er naar streven om uw klacht (op werkdagen) binnen 24 uur naar tevredenheid op te lossen.

Uw suggestie, klacht op opmerking ontvangen wij bij voorkeur per email op klachten@amsterdamflowers.nl, maar uiteraard kunt u ook bellen met 020 - 619 18 18. 

U ontvangt binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie.

Klacht indienen bij de geschillencommissie Thuiswinkel?

U kunt een klacht indienen bij de geschillencommissie thuiswinkel via de site www.sgc.nl

Klacht indienen bij het Europese Online geschillenplatform (ODR)?

U kunt ook een klacht indienen bij het Europese Online geschillenplatform. Dat kunt u doen via de volgende link https://ec.europa.eu/consumers/odr/