Onze kantoorplant knapt uw kantoor op

U zoekt een kantoorplant omdat u uw kantoor wilt laten leven. Maar dan moet er ook wel leven zijn. Een mooie kantoorplant is daarom perfect. Want deze zal de sfeer en bovendien de luchtkwaliteit verbeteren. En dat is bevorderlijk voor de productiviteit op de werkvloer. Maar welke kantoorplant is geschikt voor uw werkvloer? Dat kunnen wij u vertellen. Dit kan bijvoorbeeld een sierlijke kantoorplant zijn die weinig onderhoud nodig heeft. Maar misschien is een andere kantoorplant meer geschikt. Dit is ondermeer afhankelijk van de lichtval en indeling van uw kantoor. Ga daarom naar onze website voor meer informatie, zodat u de juiste kamerplant aanschaft.

kantoorplant van amsterdam flowers

Waarom een kantoorplant van ons?

Wanneer u een kantoorplant koopt bij Amsterdam Flowers profiteert u van de vakkunde van een toonaangevend bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. En dit merkt u. Zowel aan ons professionele advies als aan onze gestroomlijnde service met nazorg. Deze voorziet u van de fraaiste kamerplant die het best past bij uw kantoor. Zodoende is het niet verwonderlijk dat we onderscheiden zijn met het mkbOK keurmerk, dat veilig zakendoen via internet garandeert. Bovendien zijn wij aangesloten bij Fleurop Interflora, dat staat voor extra kwaliteit en service. U kunt dus ook uw kamerplant laten verzenden, gegarandeerd binnen strikte tijden en zonder schade.

Een kantoorplant en onze service

Het kan mooi, maar evengoed makkelijk. En dat is goed om te weten, want u wilt natuurlijk niet steeds bezig zijn met een kantoorplant terwijl er belangrijk werk gedaan moet worden. Daarom leveren wij een service waarbij de kantoorplant verzorging en levering volledig voor u wordt geregeld. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsaccount aan te vragen die u regelmatig voorziet van een nieuwe kamerplant. Met een eigen bedrijfsaccount heeft u altijd inzage in uw orderoverzicht. Bovendien heeft u uw eigen adresboek, en een handige Reminder Service die u helpt nooit meer een verjaardag, jubileum of belangrijke gebeurtenis te vergeten.