Hydrohome

Natuur in huis 
Uw leefruimte heeft stijl en klasse. Planten vormen er een natuurlijk, blikvangend onderdeel van. Een zorgvuldig gekozen plant is een uiting van goede smaak, het vertoon van bewust en harmonieus leven met aandacht voor de natuur en gezondheid.

Sfeervol wonen
Planten zijn even uniek als mensen. Niet één is gelijk aan de ander. Planten vragen om een scherp oog voor hun bijzondere karakter. Ze vergen aan-dacht, smaak en kundigheid om op de juiste plaats te kunnen gedijen. Kamerplanten vragen een welover-wogen plaats in het interieur. Een plek waar ze kunnen zorgen voor sfeer en harmonie.

Levende woonobjecten
Een bijzondere, grote plant met bij-behorende pot heeft in het heden-daagse interieur een opvallende positie verworven. Steeds vaker is de plant er een op zichzelf staand element dat op zijn eigen manier karakter brengt.

Een interieurelement dat verbonden-heid met natuur en gezondheid communiceert, dat de link vormt tussen het binnenhuis en de wereld buiten. Een plant completeert het hedendaagse interieur met een onontbeerlijk element: leven!

Makkelijk in gebruik
Een groenmeubel is een aanschaf voor de langere termijn. U heeft er gega-randeerd jaren plezier van. Die duurzaamheid is te danken aan het verzorgingssysteem dat we voor de groenmeubels hebben ontwikkeld. Kern daarvan is dat de planten op hydro-cultuur zijn gekweekt en dat ze voorzien zijn van een watermeter waarmee ze zelf aangeven wanneer ze water nodig hebben.

Deze meter zorgt er tevens voor dat u nooit te veel of te weinig water geeft. Vernuftig, eenvoudig en doeltreffend.

Gezondheid
Erkende wetenschappelijke instituten over de gehele wereld hebben onderzoek gedaan en conclusies zijn telkens eensluidend; groenmeubels leveren een gezonder bijdragen aan het binnenklimaat. Ze filteren de lucht van stof en schadelijke stoffen en houden de luchtvochtigheid op peil. Tal van klachten zoals hoofdpijn, droge keel en droge ogen zijn met groen-meubels te verminderen. Deskundig advies daarbij is onontbeerlijk.

Stressverlagend
Met juiste groenmeubels om zich heen voelt de mens zich gewoon lekkerder. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit meerdere malen duidelijk aangetoond.

Kopen met zekerheid
Wij noemen een grote hydrokamerplant in een pot een groenmeubel. Letterlijk: een meubel met de natuurlijke uitstraling van levend groen. Dat groenmeubel omringen we met zorg, goede smaak en advies.

Om te komen tot een passende keuze bieden we u daarom onder meer per-soonlijk advies aan huis. Het groen-meubel wordt op die manier helemaal afgestemd op uw huis en uw leefomgeving. Dat garandeert optimale condities en tevredenheid.

Nieuwste trends
Net als het interieur zelf is een groenmeubel onderhevig aan trend-ontwikkelingen. Het hydrohome concept is gebaseerd op het idee dat ook planten en potten op een passende manier dienen aan te sluiten bij de tijdgeest, de mode, het actuele levensgevoel. Dat geldt voor de planten én voor de potten. Ook potten hebben een eigen uitstraling, een eigen betekenis in uw interieur. Hydrohome kent vrijwel geen beperkingen bij de keuze. Potten zijn er in hout, staal, aardewerk, kunststof, textiel in vele maten en soorten. Ieder met een eigen vorm van expressie. U kunt ervan op aan dat onze innovaties en smaakvoorstellen steeds nauw aansluiten aan de nieuwste trends.