Herroepingsrecht

Onze bloemen en sommige planten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht aangezien dit versproducten zijn met een beperkte houdbaarheid. Voor alle overige producten zoals knuffels en vazen geld het herroepingsrecht en daar kunt u dan ook gebruik van maken, met een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt bijvoorbeeld een email sturen onder vermelding van uw ordernummer naar info@amsterdamflowers.nl met de mededeling dat u het product wilt retourneren. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het modelformulier dat onderaan de pagina staat, maar u bent hiertoe niet verplicht. Nadat u ons heeft laten weten dat u van de koop afziet, heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. U kunt het product onder vermelding van uw ordernummer retourneren naar :

Amsterdam Flowers
Belgieplein 112-116
1066 SC AMSTERDAM

U krijgt dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen nadat u het artikel retour stuurt, of aangeeft retour te gaan sturen), uw aankoopbedrag inclusief uw verzendkosten voor de heenzending retour. De verzendkosten voor de retourzending zijn echter voor uw rekening. Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, zullen wij wachten met de terugbetaling totdat wij het artikel ontvangen hebben, of totdat u aan kunt tonen dat het retour gezonden is. Wij kunnen een schadevergoeding bij u in rekening brengen indien u meer heeft gedaan dan nodig was om het product te beoordelen. Het modelformulier voor herroeping kunt u hier downloaden.

Voor abonnementen geldt onderstaande: 

Ook abonnementen kunt u herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na ontvangst van de eerste bestelling. Als u het abonnement herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

U bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten te betalen voor het gebruik van de dienst tot het moment van ontbinding.