Klik hier voor de Thuiswinkel certificaat

Rouwboeketten, bloemen bestellen of bloemetje bezorgen en bloemen versturen

Vragen?
Bel de klantenservice
+ 31 (0) 20 - 619 18 18

Ons herfstboeket fleurt uw herfst op

Er is niets heerlijker dan de herfstsfeer. De herfst is een tijd om het binnen gezellig te maken. En een herfstboeket kan dan de heerlijke sfeer, kleur en geur van de herfst binnenhuis brengen. Maar dan moet het herfstboeket natuurlijk wel echt de moeite waard zijn. En bij ons zijn ze dat allemaal; smaakvolle creaties die iets toevoegen.

En dat is goed te zien op onze website. Hier ziet u enkele van onze beste bloemwerken. Unieke creaties van de meest creatieve en vakbekwame bloemschikkers. U koopt dus een herfstboeket dat een kunstwerk te noemen is. En dit voor een prijs waar u normaal alleen een standaard bloemwerk voor zou krijgen. Ontdek dit zelf op onze website.

herfstboeket van amsterdam flowers


Waarom ons herfstboeket?

Behalve dat een herfstboeket van Amsterdam Flowers altijd van exclusieve kwaliteit is, is ook onze service bovengemiddeld. Al uw wensen voor een herfstboeket of ander bloemstuk zijn mogelijk, ook via onze website. Bovendien zijn onze levertijden zeer kort, maar altijd zorgvuldig, zodat uw herfstboeket de indruk maakt die u bedoelt.

En dit is het succes van ons bedrijf, want na 40 jaar is Amsterdam Flowers nog steeds het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van bloemen. Niet voor niets bezitten wij het onafhankelijke mkbOK keurmerk, welke veilig online zaken doen garandeert. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Fleurop service, die internationaal bekend staat om het snel en zorgvuldig leveren en laten bezorgen.


Een herfstboeket van Amsterdam Flowers

U kunt uw herfstboeket ook aan huis laten bezorgen. Dit kan een heel attent idee zijn om iemand te verassen. Ook zijn grotere leveringen mogelijk, voor de zakelijke markt of voor particulieren. En dit hoeft niet slechts binnen Nederland te zijn. Wij zijn ook meer dan gekwalificeerd voor levering in het buitenland.

Tevens kunt u er voor kiezen om een ander cadeauartikel dan een herfstboeket te kopen. In dat geval kunt u op de website gemakkelijk verder sorteren op categorie en gelegenheid, zodat u het juiste bloemwerk snel vindt. Dit alles maakt het voor u zeer de moeite waard om onze website een bezoekje te brengen.

Help