Valentijn

Valentijn boeketten

14 februari 2021 is het weer zover, dan is het Valentijn! De dag om jouw geliefde te laten weten hoeveel jij van hem/haar houd. Dit kunt u onder andere doen met valentijns bloemen. Amsterdamflowers is de valentijns bloemist van Amsterdam en wij hebben diverse valentijn boeketten in ons assortiment waarmee we jouw valentijns liefde een speciale dag kunnen bezorgen.

Ook hebben wij diverse rozen boeketten in ons assortiment om te versturen naar jouw grote liefde. In plaats van onze valentijns boeketten kunt u er ook voor kiezen om rode rozen te laten bezorgen. Een rode roos staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. Ideaal dus voor Valentijnsdag.

Persoonlijke Valentijns boodschap

Het is bij ons mogelijk om een kaartje aan uw bestelling toe te voegen met een persoonlijke valentijns boodschap. Zo kunt u bijvoorbeeld laten weten van wie de bloemen afkomstig zijn, en kunt u uw geliefde een persoonlijke boodschap mee sturen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geheel anoniem bloemen te laten bezorgen bij uw geliefde. Wij gaan zeer discreet en vertrouwelijk met elke bestelling om. Uw bestelling is dus in goede handen.

Extra's meebestellen voor uw Valentijn

Om uw Valentijn extra in het zonnetje te zetten, hebben wij ook de mogelijkheid om bij uw valentijns bloemen, chocola, wijn of prosecco mee te bestellen. U kunt deze producten meebestellen door te klikken op het winkelwagentje, en onderaan uw keuze te maken. De extra's worden dan bij uw bestelling toegevoegd.

Rozen boeket bezorgen op Valentijnsdag

Om er zeker van te zijn dat uw valentijns boeket op 14 februari word bezorgd, kunt u bij ons tot 13 februari 18.00 uur bestellen. Wij bezorgen uw boeket dan op Valentijn nog in Amsterdam en omstreken. Wij bezorgen ook in de rest van Nederland.