Klik hier voor de Thuiswinkel certificaat

Rouwboeketten, bloemen bestellen of bloemetje bezorgen en bloemen versturen

Vragen?
Bel de klantenservice
+ 31 (0) 20 - 619 18 18

Fair Flowers Fair Plants (FFP)

Eerlijke bloemen en planten, een goed gevoel!

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Dit geldt ook voor onze leefomgeving. Hoogste tijd om pas op de plaats te maken en bewuster om te gaan met mens en milieu. Als consument kunt u een bijdrage leveren aan verbetering van het milieu en de arbeidsomstandigheden. Namelijk, door het kopen van bloemen en planten met het label "Fair Flowers Fair Plants" (FFP). Deze zijn afkomstig van kwekers die aan hoge eisen voldoen als het gaat om mens en milieu.

Wat is de rol van Amsterdamflowers.nl bij dit geheel?

Wij zitten in de pilot groep om deze producten te testen. Regelmatig kopen wij producten met een FFP-label en testen deze op houdbaarheid. Bovendien onderzoeken wij of het commercieel haalbaar is om deze te verkopen. Momenteel kunt u al producten bij ons kopen met het FFP-label.

Meer informatie over FFP

Amsterdamflowers.nl is bij de FFP-organisatie geregistreerd onder nummer 1005339. Aangezien het nog om een vrij nieuw initiatief gaat hebben helaas nog niet al onze bloemen het FFP-label. Goedgekeurde FFP bloemen en planten kunt op onze website herkennen doordat ze het FFP-logo op de afbeelding hebben. Zie onderstaand voorbeeld.

Kijk voor meer informatie op de website van FFP.

Help