Bos Rozen

Nieuwe producten
Boeketten

Wij worden door u beoordeeld met een:

Zoekt u een mooie bos rozen? Zoek niet verder!

Bij Amsterdamflowers.nl bestelt u de mooiste rozenboeketten eenvoudig online. We bezorgen ze op ieder gewenst adres in heel Nederland. Dat is wel zo makkelijk. En snelle levering? Geen probleem! Bestellingen voor 14:00 kunnen we nog dezelfde dag leveren. Bij latere bestellingen worden de bloemen de eerstvolgende werkdag bezorgd (zon- en feestdagen uitgezonderd). U kunt ook zelf een bezorgdatum kiezen. Handig om alvast een boeket te regelen voor een verjaardag of om uw eigen woning op te fleuren voor een feestje.

Wij leveren rozen in allerlei verschillende kleuren. Kies voor een enkele roos of een overdadig boeket, alles is mogelijk. U kunt zelfs een stijlvolle bijpassende vaas mee bestellen. Heeft u uw keuze al gemaakt?

 • Professionele bezorging van uw rozen

  Wij werken volgens de Fleurop service. Dit betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen waaronder snelle bezorging, bloemen die in topconditie arriveren en onze eigen chauffeurs die uw boeket met de grootste zorg vervoeren. We kunnen onze bloemen leveren in binnen- en buitenland. Dit kan zowel op particuliere adressen als rechtstreeks naar een ziekenhuis, rouwcentrum of bedrijf. Eventuele extra informatie, zoals een afdeling en kamernummer, kunt u gemakkelijk doorgeven via het opmerkingenveld bij uw bestelling.

  Onze bloemen worden door onze eigen chauffeurs persoonlijk bezorgd. Is de ontvanger niet thuis, dan geven we het boeket af bij de buren of we laten d.m.v. een ‘niet thuis’-kaart weten bij welke bloemist een vers boeket opgehaald kan worden.

 • Geniet minimaal 7 dagen van onze boeketten

  Op al onze boeketten, dus ook op de rozen, geldt een 7 dagen vaasgarantie. U kunt dus minimaal één week genieten van een mooie bos bloemen, zolang u zorgt voor voldoende water en de juiste verzorging. Bloemen zijn een natuurproduct. We selecteren onze rozen met veel zorg maar het kan voorkomen dat een boeket minder lang mooi blijft dan gehoopt. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

 • Hoe verzorg ik mijn bos rozen?

  Als je een mooi rozenboeket in huis zet wil je hier zo lang mogelijk van kunnen genieten. Met onze tips voor de verzorging van je rozen gaat dat zeker lukken! Zet de rozen zodra u ze ontvangt in een emmer met water en laat ze hierin zo’n 3 uur staan. Zo kunnen ze zich goed volzuigen. Los de meegeleverde bloemenvoeding op in een beetje lauwwarm water. Giet dit in een schone, glazen vaas en vul aan met koud water. Een glazen vaas geniet de voorkeur omdat in aardewerken vazen bacteriën kunnen achterblijven waar de bloemen gevoelig voor zijn. Snijd daarna de stelen van de rozen schuin af met een scherp mes of schaar. Door het schuin afsnijden vergroot u het oppervlak van de stengel waardoor de roos beter water en voedingsstoffen kan opnemen. Sla deze stap dus niet over. Snijd ook blaadjes weg die in het water komen te hangen. Zet de vaas met rozen op een mooie plek in de kamer, liefst niet in direct zonlicht of op de tocht. Daar houden de rozen niet zo van. Ververs het water om de dag. Volg deze stappen en je hebt maximaal plezier van je boeket!

 • Een enkele roos of een extra groot boeket

  U kunt bij ons kiezen voor losse rozen of boeketten in verschillende lengtes. Witte, roze en rode rozen kunnen we los leveren. De boeketten zijn samengesteld uit gevarieerde rozen en bladgroen. Een ingetogen wit of roze boeket is zeer geschikt voor een huwelijk, condoleance of andere plechtige gelegenheid. De vrolijke boeketten met gele en oranje rozen zijn juist ideaal voor feestelijke aangelegenheden. Bij alle rozen kunt u bovendien kiezen voor extra lange bloemen waarmee u nog meer indruk maakt.

 • Romantisch rood of vrolijk geel, welke kleur roos kies jij?

  Rozen zijn er in talloze kleuren. Natuurlijk in rood en wit maar bijvoorbeeld ook in geel, oranje en roze. Het is zelfs mogelijk om rozen te kleuren zodat u een prachtig blauw, paars of zwart rozenboeket heeft. Daarmee komt u pas echt met iets bijzonders. De kleuren van de roos symboliseren verschillende eigenschappen. Rood staat voor ware liefde en hartstocht. Het is de ideale kleur voor een romantisch boeket voor je geliefde, bijvoorbeeld op Valentijnsdag of jullie jubileum. Wit staat voor zuiverheid en onschuld. Witte rozen worden dan ook veel bij bruiloften gebruikt, als symbool van een zuiver en puur huwelijk. Ook bij verdrietige gebeurtenissen zoals een overlijden geven mensen vaak witte rozen als teken van steun. Geel staat voor vrolijkheid en vreugde. Hoewel deze kleur ook wordt geassocieerd met jaloezie hebben gele rozen vooral een positieve betekenis. Met hun zonnige uitstraling staan deze bloemen ook voor vriendschap. Roze rozen geef je als blijk van waardering of dankbaarheid. Daarnaast staan lichtroze rozen ook voor vergeving. Wil je excuus aanbieden aan iemand, neem dan een bos van deze kleur rozen mee. En natuurlijk passen roze rozen ook perfect bij meisjesdromen over prinsessen, paardenkoetsen en kastelen. Oranje rozen zitten tussen geel en rood in. Niet alleen qua kleur, maar ook qua betekenis. Ze symboliseren passie, energie, levenslust en liefde. Geeft je partner jou een bos oranje rozen? Dan wordt het vast een heel gezellige avond…

 • Maak uw boeket compleet met een persoonlijke boodschap of cadeau

  Bij al onze boeketten kunt u gratis een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij plaatsen uw tekst (maximaal 160 karakters) op een klein kaartje, passend bij het boeket. Handig voor een felicitatie, beterschapswens of om uw deelneming te betuigen. Tevens kunt u een cadeau bijvoegen bij uw boeket. Selecteer bijvoorbeeld een fles wijn of champagne, een schattige Nijntje-knuffel of een lekkere reep chocolade. Zo maakt u uw boeket extra bijzonder als geschenk. Het is ook mogelijk om bij uw boeket een bijpassende vaas te bestellen. Zo bent u in één keer klaar.

 • Rozen van Amsterdamflowers.nl? Een goed idee voor elke gelegenheid!

  Dankzij onze ruime keuze in verschillende rozenboeketten kunt u voor elke gelegenheid een passende bos rozen bestellen. Twijfelt u of rozen wel geschikt zijn? Kijk dan gerust rond bij onze andere boeketten, want we hebben nog veel meer keuze. Al onze boeketten worden met zorg samengesteld uit de mooiste, meest verse bloemen. En we werken veel met seizoensbloemen waardoor ons aanbod regelmatig wisselt en past bij de temperatuur en het seizoen. Heeft u vragen over welke rozen geschikt zijn? Of over bijzondere (spoed)bestellingen? U mag gerust contact opnemen per telefoon of e-mail. We helpen u graag. Lees ook even onze Algemene Voorwaarden door, dan weet u precies hoe wij werken.