Nieuwe producten
Boeketten

Wij worden door u beoordeeld met een:

Boeket bloemen? Via Amsterdamflowers.nl snel bij uw thuis

Zeg het met bloemen! Er is toch niets fijner dan een verse bos bloemen op tafel? Daarom haalt men graag een prachtig boeket in huis, daar fleurt het thuis zo heerlijk van op. En ook als cadeau staan bloemen met stip op 1. Van zo’n lief gebaar vrolijkt iedereen toch op! Maar hoe fijn als u die bloemen in huis kunt halen, zonder er de deur voor uit te hoeven?

Bij Amsterdamflowers.nl kunt u online uw bloemen bestellen, of u nu op zoek bent naar een klein, bescheiden boeket of wellicht wilt uitpakken met een groots, omvangrijke bos. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten, passend bij uw budget. Zo snel en makkelijk heeft u niet eerder uw boeket bloemen in huis gehad.

 • Online een boeket bestellen

  Voortaan kunt u lekker vanuit uw luie stoel online uw boeket bloemen bestellen. Daar hoeft u niet langer de deur voor uit, we bezorgen uw eigen bos gewoon bij u thuis. Wanneer u uw bestelling voor 14.00 plaatst, leveren wij deze nog dezelfde dag (met uitzondering van zon- en feestdagen). Dit geldt ook voor bloemen die u cadeau wilt doen, dus u kunt ook eenvoudig en snel uw naasten verrassen met een heerlijk boeket.

 • Voor iedere gelegenheid een mooi boeket

  Bloemen zijn altijd heel geschikt als cadeau of gebaar. Ter felicitatie bij een verjaardag, bruiloft, geboorte of diploma. Voor Moederdag of Valentijnsdag. Als een gebaar om iemand te bedanken of van harte beterschap te wensen. In het assortiment van Amsterdamflowers.nl vindt u voor elke gelegenheid passende boeketten. Ook wanneer er sprake is van een overlijden. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle bloemstukken die bij een uitvaart komen kijken, van rouwkransen, rouwboeketten tot boeketten als steunbetuiging. Met de grootst mogelijke zorg stellen wij deze stukken volledig naar uw wens voor u samen. Wij kunnen dit helemaal voor u uit handen nemen, zodat u in tijden van rouw minder aan uw hoofd heeft. In nauw overleg dragen wij graag ons steentje bij aan een waardig afscheid.

 • Wij bezorgen u bos bloemen nog dezelfde dag

  Bij het online bestellen van een boeket bloemen, voor uzelf of een van uw naasten, is het zeer prettig wanneer de bos op korte termijn geleverd kan worden. Amsterdamflowers.nl begrijpt dit en zorgt dat uw bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt. Wanneer u voor 14.00 uur bestelt, dan leveren wij de bloemen nog dezelfde dag. Bestelt u na 14.00 uur, dan brengen wij uw boeket de volgende dag. Maar let op: dit geldt niet wanneer het een zon- of feestdag betreft. Dan leveren wij de bestelling een dag later.

 • Bezorging door heel Nederland en daarbuiten

  Met Amsterdamflowers.nl leveren wij bloemen door heel Nederland én daarbuiten. Onze boeketten bezorgen wij vanuit Amsterdam op elk gewenst adres. Hierbij hanteren wij de Fleurop service. Fleurop is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. Er wordt gewerkt met de beste lokale bloemisten én Fleurop staat bovendien internationaal bekend om de strenge kwaliteitseisen. Eigen, zorgvuldige chauffeurs bezorgen de bloemen op elk gewenst, waarbij uw boeket gegarandeerd snel en in goede conditie wordt afgeleverd.

 • Verse bloemen van de kweker

  Vraagt u zich af hoe vers online bestelde boeketten zijn? Al onze bloemen kopen wij dagvers bij de kwekers in op de bekende Nederlandse bloemenveilingen. Zo komen dagelijks tientallen nationale en internationale bloemenkwekers in Aalsmeer samen, om op de grootste bloemenveiling ter wereld hun mooiste bloemen te verkopen. Wij kiezen uit hun enorme aanbod de bloemen waarmee we uw bos bloemen samenstellen. Door onze werkwijze met verse inkoop van de bloemen kunnen we u de garantie geven dat de bos bloemen 7 dagen mooi blijft in de vaas.

 • Bloemen laten bezorgen met een persoonlijke boodschap

  Het is al een geweldig idee om iemand te verrassen door een mooi boeket te laten bezorgen. Maar het is nog fijner als u ook nog een persoonlijke boodschap aan de bloemen kunt toevoegen. Bij al onze boeketten kunt u kosteloos een kaartje met persoonlijk bericht voor de ontvanger toevoegen. Een hart onder de riem, hartelijke felicitatie, medeleven of lieve wens. Schrijf de gewenste boodschap bij uw bestelling en wij verzorgen een kaartje met dit bericht, dat goed past bij uw bestelde boeket. Wilt u ook een cadeau meesturen met de bloemen? Bij Amsterdamflowers.nl kunt u heel eenvoudig leuke producten toevoegen aan uw bestelling. Van vertederende Nijntjes en knuffelberen, heerlijke prosecco, wijn of champagne, smakelijke chocolaatjes tot mooie vazen voor de bloemen. U kunt uw boeket combineren met diverse cadeauartikelen naar wens!