Klik hier voor de Thuiswinkel certificaat

Rouwboeketten, bloemen bestellen of bloemetje bezorgen en bloemen versturen

Vragen?
Bel de klantenservice
+ 31 (0) 20 - 619 18 18

Boeket bezorgen Amsterdam

Uw boeket bezorgen hier in Amsterdam is één van onze dagelijkse bezigheden. Want wat is er leuker dan een mooi boeket uit te zoeken en deze binnen enkele uren al te laten bezorgen in en buiten Amsterdam! Hier vindt u de belangrijkste informatie over onze bezorgingsmogelijkheden.

Hoe werkt het bezorgen?
Als u bij ons komt voor het laten bezorgen van een boeket, schrik dan niet van de vele mogelijkheden. In principe is namelijk alles mogelijk. Door onze jarenlange ervaring maken wij voor u een boeket die uw boodschap uitstraalt. Is het liefde, spijt of gewoon als bedankje, wij maken uw boeket in de kleuren die u wilt, van uitsluitend wit tot fleurig & kleurrijk of toch liever rode rozen, bij ons géén enkel probleem! Als uw bestelling voor 13:00 uur bij ons binnen is lukt het ons zeker om het boeket dezelfde dag nog te bezorgen. Zo bent u de verjaardag, moederdag of trouwdag toch niet vergeten!

Wat voor boeket mag het worden?
Een bosje bloemen kennen wij niet, onze craetieve medewerkers gaan voor perfectie, enkele mogelijkheden en voorbeelden van een boeket zijn;
*de mono, samengesteld uit 1 bloemensoort.
*kleurrijk, samengesteld uit meerdere soorten bloemen en groen.
*geboorte, meestal blauw en rose.
*rozen, uitsluitend bestaand uit rozen, vele kleurmogelijkheden en opmaak varianten.
*luxe, veelal naar eigen idee of wens.
U ziet het, mogelijkheden genoeg, wij komen er altijd uit!


Hier vindt u een aantal boeket voorbeelden.

Waarom laten bezorgen via ons?
Wij zijn al ruim 40 jaar het meest toonaangevende bedrijf op het gebied van bloemen in Amsterdam. En wij zijn in het bezit van het onafhankelijke mkbOK keurmerk, welke veilig online zaken doen garandeert. Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij de Fleurop service, die internationaal bekend staat om het snel en zorgvuldig leveren en laten bezorgen.

Meer informatie?
Heeft u een vraag of wilt u direct een bestelling doorgeven, neem dan contact op of bestel uw keuze direct online!
Uiteraard bent u ook altijd welkom aan de Hageland 95-97 in Amsterdam (Nieuw Sloten).

Help