Nieuwe producten
Boeketten

Wij worden door u beoordeeld met een:

Bloemen laten bezorgen? Eenvoudig via onze website

Wanneer u iemand met een prachtig boeket wilt verrassen hoeft u hier niet de deur voor uit. U kunt elke dag van de week eenvoudig online een bos bloemen bestellen en deze door ons thuis laten bezorgen. Simpeler kan haast niet en het gebaar blijft onverminderd groot. Of het nu voor een verjaardag, speciale feestdag of andere gelegenheid is, wij hebben diverse mooie boeketten die u in het door u gewenste formaat kunt bestellen. Als u voor 14.00 uur uw bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat het boeket vandaag wordt bezorgd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Bloemen laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk!

 • Bloemen bestellen doet u bij Amsterdamflowers.nl

  Van een bos rozen, veldboeket tot seizoensboeket: u vindt bij AmsterdamFlowers een ruim assortiment bloemen. Alle boeketten stellen wij met de grootste zorg samen en in onderling overleg kunnen wij elke bos bloemen op maat voor u aanpassen. Bovendien bezorgen we bijzondere boeketten die we speciaal hebben geselecteerd voor leuke momenten als een geboorte, Valentijnsdag of Moederdag. Maar ook als u iemand beterschap of sterkte wilt wensen in lastige tijden, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een mooi boeket, zodat u vandaag nog bloemen kunt laten bezorgen. Wij zijn een gecertificeerde bloemist

 • Snelle en zorgvuldige levering van uw rouwbloemen

  We bezorgen de rouwbloemen op elke gewenste locatie. Bij u thuis maar desgewenst ook bij een uitvaartcentrum, kerk of crematorium. U hoeft het rouwboeket dus niet zelf ergens op te halen. Onze chauffeurs gaan zeer zorgvuldig om met uw bestelling. We zorgen dat de bloemen in topconditie arriveren. Bestellingen vóór 9:00 ‘s ochtends kunnen wij nog voor 13:00 leveren. Bestellingen tussen 9:00 en 14:00 worden eveneens dezelfde dag nog bezorgd. Bestelt u na 14:00? Dan bezorgen wij uw bloemen de eerstvolgende leverdag. Let op: we bezorgen niet op zondag en sommige feestdagen. Op de afrekenpagina ziet u wanneer uw rouwboeket bezorgd zal worden.

 • Amsterdamflowers.nl is een duurzame Bloemist

  Wanneer je voldoet aan de eisen van de Barometer Duurzame Bloemisten, mag je je officieel een duurzame bloemist noemen. Middels deze certificering toont de bloemist aan dat het assortiment bloemen en planten, en tevens de bedrijfsvoering in de winkel, duurzamer zijn. De voorwaarden voor een duurzame bloemist zijn:

  De bloemist werkt met chloorvrij papier, houdt rekening met duurzaamheid bij inkoop van bloemen en planten, regelt afvalscheiding, heeft een plan van aanpak voor het verminderen van het energieverbruik, kwartaal registratie van het verbruik van elektra, gas en water (groene stroom is verplicht). Maakt geen gebruik van wax, glitters, lak (bij levende materialen) en van chloorhoudende reinigingsmiddelen. Daarnaast worden werknemers minimaal conform de CAO behandeld.

  U kunt ons certificaat hier bekijken.

 • Verse bloemen dezelfde dag nog bezorgd

  Wilt u de bloemen vandaag nog laten bezorgen? Wij zorgen bij Amsterdamflowers.nl dat uw boeket dezelfde dag nog bezorgd wordt als u voor 14.00 uur bestelt. Bij bestellingen na 14.00 uur leveren we de bestelde bos bloemen de volgende dag. Dit geldt echter niet wanneer u uw bestelling op een zon- of feestdag via onze website plaatst. Dan bezorgen we het boeket een dag later.

 • In heel Nederland bestellen en laten bezorgen

  Onze bloemen bezorgen wij in heel Nederland. Onafhankelijk van waar u de bloemen in Nederland bestelt en wilt laten bezorgen, wij leveren onze boeketten op elk gewenst adres in het land. Wij gebruiken hierbij de Fleurop service. Dit houdt in dat onze chauffeurs zorgvuldig uw bos bloemen bezorgen, met de garantie dat dit niet alleen snel gebeurt maar dat de bloemen ook in goede staat worden afgeleverd. Fleurop werkt al bijna 100 jaar met de beste lokale bloemisten en is zowel in binnen- als buitenland bekend om de strenge kwaliteitseisen die er gehanteerd worden.

 • Bloemen rechtstreeks van de kweker

  Hoe het komt dat onze boeketten zo lang goed blijven? Wij kopen op de bekende Nederlandse bloemenveilingen al onze bloemen dagvers bij de kwekers in. Elke dag zijn er in Aalsmeer op de grootste bloemenveiling ter wereld vele nationale en internationale bloemenkwekers te vinden voor de verkoop van de prachtigste bloemen. Hier selecteren wij dagelijks de mooiste bloemen om voor u oogstrelende boeketten naar wens samen te stellen. Omdat we bij Amsterdamflowers.nl op deze wijze uitsluitend met verse bloemen werken die duurzaam zijn geteeld, bent u ervan verzekerd dat uw naaste(n) minimaal een week van het ontvangen boeket kan genieten.

 • Een boeket met een persoonlijke boodschap bezorgen

  Heeft u een mooi, passend boeket uitgekozen? U kunt bij Amsterdamflowers.nl ook nog gratis een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om een berichtje met de bos bloemen mee te sturen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw felicitatie of blijk van medeleven extra kracht bij zetten. U hoeft hiervoor alleen de gewenste tekst aan ons door te geven tijdens het bestelproces. Vervolgens zullen wij bij Amsterdamflowers.nl ervoor zorgen dat dit op een passend kaartje met het boeket geleverd wordt. Mocht u ook een cadeau mee wille sturen met de bloemen, dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Via onze website kunt u eenvoudig een extra attentie toevoegen aan de bestelling, zoals wijn, chocola of een bijpassende vaas voor de bloemen. Ook bij geboortes hebben wij een extra leuk cadeau beschikbaar: trakteer de kersverse ouders op een schattige Nijntje knuffel bij de bos bloemen!

 • Geef een plukboeket cadeau

  Het plukboeket is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste boeketten. In tegenstelling tot traditionele, klassieke bossen bloemen worden deze plukboeketten gekenmerkt door hun losse, ietwat nonchalante stijl. Een plukboeket bevat over het algemeen weinig tot geen bladgroen en bestaat uit veel verschillende soorten bloemen en kleuren. Opvallend detail is dat de bloemen bij een dergelijke bos op verschillende hoogtes worden afgesneden, waar bij klassieke boeketten alle stelen dezelfde hoogte hebben. Het persoonlijke aan een dergelijk veldboeket? Het lijkt bij deze boeketten bijna alsof je de bloemen zelf in een bloemenweide hebt geplukt! Wil je heel graag zo’n hip boeket met een persoonlijk tintje laten bezorgen? Dat kan heel makkelijk vanaf thuis online via onze website bij Amsterdamflowers.nl. Je hoeft er dus niet eens voor naar de bloemist! Geef uw bestelling nog voor 14.00 uur door en wij bezorgen het boeket nog dezelfde dag (met uitzondering van zon- en feestdagen).