Bloemen bezorgen Amsterdam

Bloemen bezorgen Amsterdam

Bloemen bezorgen Amsterdam? Uiteraard kunt u bij ons terecht om bloemen te laten bezorgen in Amsterdam, Nederland en zelfs internationaal. U hoeft dus niet verder te zoeken! Wij bezorgen al ruim 40 jaar bloemen, boeketten, rouwstukken, rouwboeket en bloemstukken, uw bezorgingswens is bij ons dus in goede handen. Voor het bezorgen in Amsterdam en het verdere land geldt; vòòr 14.00 uur besteld , dezelfde dag nog geleverd! Bezorgen op zon- en feestdagen is niet mogelijk (uitgezonderd speciale dagen en bijzondere bestellingen).

Bezorgingskosten?
De bezorgkosten/handelingskosten bedragen voor Amsterdam € 6,95 en binnen Nederland per adres. De kosten voor het buitenland zijn € 15,00 per adres.

* Uitzondering voor geregistreerde bedrijven die bij ons een account aanmaken op de webshop zijn de bezorgkosten op eigen kantoor ( in Amsterdam ) 5,= , dit geld niet voor spoedbestellingen . 

Als de ontvanger niet thuis is..
Als er niemand aanwezig is op het afleveradres wordt er eerst geprobeerd de bestelling bij de buren af te geven. Het betreffende adres krijgt hiervan een briefje in de brievenbus. Als de buren ook niet aanwezig zijn zullen wij de bloemen op een ander tijdstip nogmaals proberen te bezorgen.

Garantie?
Wij kopen onze bloemen dagelijks vers in. Het is immers de bedoeling dat de ontvanger er wel een aantal dagen van kan genieten. Wij geven daarom bij aflevering een 7 dagen versheidgarantie. Zo bent u er zeker van dat de ontvanger dagenlang geniet van de mooiste bloemen!

Direct bloemen uitzoeken om te laten bezorgen!

Fleurop
Wij voldoen aan de strenge eisen van Fleurop en zijn er daarom trots op dat we zijn aangesloten bij de Fleurop service, welke internationaal bekend staat om o.a. het snel en zorgvuldig leveren. Onze winkel voldoet aan de benodigde uitstraling en het aantal verschillende soorten snijbloemen, kamer- en huisplanten die in onze winkel op voorraad zijn. Kwaliteit en service zijn gegarandeerd!

Thuiswinkel Waarborg
Amsterdam Flowers is Thuiswinkelwaarborg gecertificeerd. U kunt dus veilig en vertrouwd bloemen laten bezorgen in Amsterdam, Nederland en zelfs internationaal.

Meer informatie
Op onze website kunt op ieder gewenst moment eenvoudig en snel bloemen bestellen en laten bezorgen. Mocht u een vraag hebben, neem dan contact op. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel op Belgieplein 112-116 in Amsterdam (Nieuw Sloten).