Bloemabonnement

Mooie bloemen zullen uw pand zeker een meerwaarde geven. Want het juiste bloemstuk maakt uw ruimte kleuriger, vrolijker en prettiger om in te leven en werken. Het is daarom niet eens overdreven om te stellen dat bloemen een verschil kunnen maken. Goede redenen dus, om uw bedrijfspand of woning regelmatig te voorzien van prachtige bloemen uit ons bloemenabonnement. Dit bloemenabonnement bestaat uit professioneel gestileerde bloemwerken die perfect passen bij uw smaak en interieur. Hierdoor zal ons bloemenabonnement uw pand regelmatig voorzien van een frisse en prettige sfeer waar iedereen zich goed in voelt. Want dat is het effect van onze bloemen. U kunt op onze website zien waarom.

bloemenabonnement amsterdamflowers

Het prettige van ons bloemenabonnement

Het bloemenabonnement van Amsterdam Flowers is gemaakt voor gemak. Want met ons bloemenabonnement hoeft u niet steeds opnieuw tijd en energie te steken in het uitzoeken van nieuwe bloemen die de juiste uitstraling geven aan uw interieur. U ziet deze vanzelf wel verschijnen wanneer wij ze leveren, op een tijd die u het beste uitkomt.

Schitterende creaties in ons bloemenabonnement

De bloemwerken van ons bloemenabonnement zijn altijd originele, pakkende creaties. Dit is het succes van Amsterdam Flowers gebleken, want wij zijn uitgegroeid tot het meest toonaangevend bedrijf op het gebied van bloemen. Al ruim 40 jaar voorzien wij al onze klanten van onwaarschijnlijk mooie creaties, en niet te vergeten een beter humeur. Zeker een reden voor u om bij ons een bloemenabonnement af te sluiten.

Betrouwbaarheid van ons bloemenabonnement

Dat ons bloemabonnement stipt, betaalbaar en betrouwbaar is, is niet alleen bekend onder onze vele klanten, maar is zelfs officieel erkend. Niet voor niets zijn aangesloten bij de Thuiswinkel.org waarborg , welke garandeert dat u met ons bedrijf altijd veilig zaken doet. Dit via onze winkel, maar ook zeker via het internet. Want ook onze website onderscheidt zich van anderen op het gebied van gebruikersgemak en privacy. Bovendien zijn wij aangesloten bij de gerenommeerde Fleurop verzendorganisatie. Het Fleurop vignet is een symbool voor kwaliteit, en staat voor een volledige garantie bij alle opdrachten. Zo ziet u maar dat wij meester zijn in het ambacht van bloemschikken en distribueren. Het kan dus niet anders dat ons bloemenabonnement u geweldig zal bevallen.