Nieuwe producten
Bloem Sturen

Wij worden door u beoordeeld met een:

Bloem sturen? Dat doet u via Amsterdamflowers.nl!

Een bloemetje is leuk om cadeau te doen. Dat kunt u natuurlijk in persoon langsbrengen, maar wat als dat niet lukt? Dan verstuurt u de bloemen toch gewoon? Dat kan eenvoudig en snel via Amsterdamflowers.nl. In onze ruime assortiment van boeketten vindt u vast en zeker iets wat perfect past bij de ontvanger. U selecteert het boeket, kiest het gewenste formaat en een eventueel bijgevoegd cadeautje en schrijft desgewenst een persoonlijke boodschap. Wij regelen de rest. We bezorgen in heel Nederland op elk gewenst adres. Bestelt u voor 14:00? Dan wordt de bestelling vandaag nog geleverd (behalve op zon- en feestdagen). Bij bestellingen na 14:00 arriveert het boeket de volgende dag.

 • Elke dag verse bloemen

  De Nederlandse bloemenveiling in Aalsmeer is de grootste van de wereld. Bloemenkwekers uit meer dan 50 landen komen hier elke dag om hun verse bloemen te verkopen. Uit dat grote aanbod selecteren wij zorgvuldig de beste, mooiste en meest verse bloemen om te verwerken in onze boeketten. Onze bloemen gaan dus rechtstreeks uit de grond naar de veiling om mogelijk diezelfde dag nog in een vaas bij u in huis te staan.

 • 7 Dagen vaasgarantie

  Omdat we zulke verse bloemen gebruiken geven wij een 7 dagen vaasgarantie op al onze boeketten. U kunt minimaal een week genieten van onze bloemstukken. Dat is ook fijn als u de bloemen naar iemand anders stuurt. U wilt tenslotte niet een verlept boeket cadeau doen. Bestelt u bij Amsterdamflowers.nl, dan arriveren de bloemen altijd in topstaat.

 • Bloemen voor iedere gelegenheid

  U kunt voor allerlei gelegenheden een bloemetje sturen. Daarom hebben wij vele soorten boeketten op voorraad, in allerlei stijlen en voor elk budget. Zachte pastelkleuren, uitbundig en fel, elegante rozen of vrolijke tulpen: er is voor iedereen iets te vinden.

 • Bloemen om beterschap te wensen

  Zoekt u een boeket om iemand beterschap te wensen? Een mooi kleurrijk boeket zorgt voor wat vrolijkheid. Bekijk bijvoorbeeld het ‘Bont Geplukt’ boeket met gerbera’s, rozen en leeuwenbekjes. En wat dacht u van het ‘Vrolijk Veldboeket?’ Dit boeket met eustoma's, lelies en anjers zorgt zeker voor de nodige vrolijkheid. In prachtig roze en rood hebben we ook het ‘Royaal cadeau’ boeket: een royaal bloemstuk in mooie kleuren.

 • Bloemen om te feliciteren

  Wilt u iemand feliciteren? Dan is een bloemetje altijd leuk. Felicitatieboeketten hebben we in soorten en maten. Het stijlvolle, witte bloemstuk ‘Verleiding’ bijvoorbeeld. Deze staat bij iedereen prachtig in huis. Of kies voor het boeket ‘Bekroning’: een mooi boeket van rozen in variërende seizoenskleuren. Geeft u graag iets extra’s bij de bloemen? Kies dan bijvoorbeeld voor ‘Feestelijk met rode wijn’ - een mooi rood boeket met, zoals de naam al zegt, een fles rode wijn erbij.

 • Internationale bezorging mogelijk

  We bezorgen onze bloemen in heel Nederland, maar ook in het buitenland. U kunt dus ook bloemen sturen aan familie, vrienden of kennissen die in andere landen wonen. Wij zijn aangesloten bij Fleurop en werken met de Fleurop service. Deze staat internationaal bekend om de snelle en zorgvuldige leveringen van bloemen. Waar u uw boeket ook wilt laten bezorgen, wij maken het in orde.

 • Vragen of advies?

  Wilt u een bloemetje sturen en heeft u hierover een vraag? Of kan u wat advies gebruiken? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we staan altijd klaar om u te helpen zodat u het perfecte boeket vindt.