Betaalmogelijkheden

Betalen met creditcard

Op amsterdamflowers.nl kun je met je creditcard betalen. AmsterdamFlowers accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card, American Express en Maestro. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die jouw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. jouw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die jouw betaling na enkele seconden goedkeurt. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met een ordernummer. AmsterdamFlowers kan je boeket op werkdagen daarom dezelfde dag nog bezorgen, mits de bestelling voor 13.00 uur is geplaatst.

Betalen op rekening

U kunt bij AmsterdamFlowers ook achteraf op rekening betalen. U krijgt dan achteraf een factuur van ons, en kunt dan dus bestellingen plaatsen zonder direct af te hoeven rekenen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op rekening bestellen?

Dan kunt u zich aanmelden als nieuwe klant en bij het aanmelden aangeven dat u wilt betalen op factuurbasis, dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsaccount wordt geactiveerd en ontvangt u z.s.m. per e-mail uw bedrijfsaccount gegevens. Bij uw bedrijfsaccount hoort namelijk een debiteurennummer en wachtwoord, voor het afrekenen van uw bestelling op factuurbasis.

Let op!! 
Bij aanvraag van uw factuurklant voor het bestellen op rekening, kunt u niet gelijk op rekening bestellen! Na het aanmelden als factuurklant wordt uw account geactiveerd en zult uw van ons een e-mail ontvangen met uw debiteurnummer. Als u het debiteurnummer heeft kunt u op rekening kopen.

 

Betalen met Paypal

Indien u beschikt over een PayPal account, dan kunt u hiermee veilig betalen in onze webshop.

Betalen met iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
Je plaatst een bestelling op AmsterdamFlowers.nl. Bij het afrekenen van je bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Jouw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en jij autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met Alipay

U kunt bij ons ook veilig betalen via Alipay.

 

Achteraf betalen met Afterpay

AfterPay voert voor www.amsterdamflowers.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.amsterdamflowers.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 80.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 125.00. Er zijn geen aanvullende kosten voor het gebruik van Afterpay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.