Small Bloemenabonnement

Het Mooiste bloemenabonnement van Amsterdam


U kunt ook kiezen voor een bloemen abonnement waarbij de creativiteit tot volle bloei kan komen. Iedere week verrast uw bloemist u met een fraai arrangement. Een ding staat vast daar wordt reikhalzend naar uitgekeken!
Bloemenabonnementen zijn een handige en slimme keuze. Bijvoorbeeld op de receptiebalie,in de vergaderruimte of in de directiekamer. Bovendien stemmen we ze af op de seizoenen, zodat u steeds een actueel visistekaartje in huis heeft.
Iedere week op een vaste dag ruilt hij de vaas om voor een nieuw boeket. Een bloemen abonnement is er in diverse prijsklassen.

De voordelen

Wekelijkse levering kant-en-klaar met leenvaas (groot assortiment)
Variatie in kleur, stijl en vaas
Geen langlopende contracten
Geen bezorgkosten ( levering in groot Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp etc)

Achteraf betalen, u ontvangt namelijk een factuur per post.

De voorwaarden

U sluit het abonnement af voor de periode van 1 maand, bij afloop zal het contract automatisch met 1 maand worden verlengd, tenzij u ons uiterlijk voor de 15e van de maand schriftelijk laat weten dat u het abonnement wilt beëindigen.Voor meer inlichtingen bel voor afspraak 020-6191818

€ 29,95
Amsterdamflowers.nl is de bloemist voor Gelegenheids Boeketten in de regio Amsterdam en omstreken. Een bloemetje kan dezelfde dag bezorgd worden mits u deze voor 14.00 uur wordt besteld (behalve op zon- en feestdagen). Amsterdam Flowers bezorgen uw bloemen in Amsterdam, Nederland en internationaal. Amsterdam Flowers bezorgen al ruim 40 jaar bloemen, gelegenheids boeketten, rouwstukken, rouwboeketten en bloemstukken. Uw bezorgingswens is bij ons in goede handen.